We bestaan alweer VIJFTIG jaar! Dit moesten we natuurlijk groots vieren. Op 1 juni 1972 werd onze vereniging opgericht. Memories van Earth & Fire knalde als nummer 1 uit de speakers, Ajax werd gehuldigd als winnaar van de Europacup. We begonnen met spelen in de gymzaal van de Opdreef school om later te verhuizen naar de locatie waar we nog steeds spelen. We groeide uit tot de grootste tafeltennis vereniging van Nieuw Vennep met over de 200 leden en veel competitie teams. Enkele diepte maar veel meer hoogte punten maakt ons tot wat we nu zijn. Een gezellige club met trouwe leden.

Oude en nieuwe gezichten samen. Het was een mooi jubileum met de live band De Smet. Ergens in de roerige jaren 90 speelde een bandje, Crippled Inside bij ons een avond om hun nieuwste LP te laten horen. Jaren later veranderde de bandnaam in De Smet. Tot op de dag van vandaag spelen ze nog regelmatig in het land en is een oud clublid nog steeds lid van de band. Ze kwamen dan ook graag op ons feest spelen for old time sakes.

50 jaar tafeltennis in Nieuw-Vennep. Het was een prachtig feest met leden en oud leden. Het bleef lang onrustig en we hebben er van genoten. Op naar nog vele jaren tafeltennis in Nieuw-Vennep!

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen en binnen