Nadat het 2 jaar lang niet door kon gaan, is het kindertafeltennis feest 2023 een feit! Zorg dat je dit feest niet mist op 7 januari 2023 bij Tafeltennis Vereniging Nieuw-Vennep.

Het kindertafeltennis feest is een gratis evenement dat georganiseerd wordt door de Tafeltennis Vereniging in Nieuw-Vennep. Dit is een groot festijn waar we kids kennis laten maken met tafeltennis door middel van wedstrijden. Wie oh wie gaat er winnen én wie wint de grote scholenprijs en wordt met zijn school de nummer 1?

Je kan je aanmelden als je in groep 5, 6, 7 of groep 8 zit. De tijden worden later doorgegeven aan de hand van de hoeveelheid inschrijvingen.

Enthousiast geworden? Schrijf je in via deze link.

Voor meer informatie/vragen kunt u mailen naar:

Kttf.nieuwvennep@gmail.com

We hopen je op 7 november te zien. Samen gaan we er een fantastische dag van maken!